top of page

OVER ONS

Wij zijn een architectenbureau dat al sinds 1993 onder de leiding staat van architect Ilse Verbeek. Zowel kleine als grote projecten in verschillende stijlen staan op ons palmares.  Dit gaat van kleine verbouwingen , over woningen en villa’s tot grotere appartementen en handelspanden.

 

Al 25 jaar maken we er een punt van om een goede samenwerking met onze klanten op te bouwen door onze persoonlijke aanpak. Het is heel belangrijk dat we de dromen van onze klanten kunnen realiseren en dat de gebruiker zich thuis voelt in het door ons ontworpen project.

 

Elk ontwerp is dus uniek en wordt op maat ontworpen , afgestemd op de bouwplaats en de wensen van de klant.  We proberen steeds te streven naar kwalitatieve , budgetvriendelijke en functionele projecten.  Liefst in een hedendaagse vormgeving met veel lichtinval.

 

We vinden het ook belangrijk dat elke opdrachtgever goed begeleid wordt tijdens het bouwproces. Aangezien het bouwgebeuren steeds complexer wordt, is het belangrijk om een centraal aanspreekpunt te hebben voor alle bouwpartners.  Als architect zorgen we er dan voor dat het bouwproces correct gestuurd en gecoördineerd wordt.  

 

Samen met free-lance medewerkers wordt elk project tot een mooi einde gebracht. 

FREELANCE

Jelle Klinkhammer (architect)

Dennis Coyette (architect)

Bèr Paredis (bouwkundig tekenaar)

bottom of page